Saturday, 10 March 2012

im different now!!

okey, dulu lain sekarang lain..
so dulu waktu jadi budak2 sekola


camni la gayanye..comot2 je lagi time jadi budak2 sekola..hehe
gambar kat ats ni dengan my bestfwenz time skola..


yang kat atas ni pulak gambar still zaman sekola gak..haha
tapi time sekola still kurus kan....^^

then gambar bawah ni pulak time raya tahun bile tah..hehe





ni plak gambar time part1 ngan membe2 merangkap kawan2 sekola dulu..
muka baik je masing2..haha



sempat lagi la nak tangkap gambar sebelum pegi kawad KESATRIA NEGARA

bawah ni plak gambar awal2 sem sebelum nak pegi kelas
candid2 la dulu..hehe


oke dah nampak dah kechubbyannye kat sini kan
hehehehehe




and ni style baru..nak try plak pakai spec sebab de yang suke saya pakai spec ni..
hehehehhehheh














Friday, 9 March 2012

Finally...

time orang tengah sibuk2 nak pulun untuk final, aku duk sibuk try cari time nk bagi hint kat orang tu..
haha, and dah berjaya pun sebenarnya..
tapi tak tau la die tahu or tak or just wat2 tak paham jew..
haha aku pun tak tau la..
saya suka awak laaa... "orang tu" maksudnya awak la....
kan saya de cakap "if saya suke awak camne??" 
actually memang awak pun sebenarnya..haha
tapi awak bagi pihak "die" cakap yang "die" mungkin "die" nak kenal saya dulu, nak betul2 kenal dulu..
bagus la tu kan awak..and awk de cakap bagi pihak "die"..
insyallah "die" ikhlas suke kan saya gak...
ececehh, tangkap feeling plak..
"die" suke saya gak ye awak...heeeee~
erm, nak tau nape saya suke awak??
hahaha, mane bole bagitau kat sini, kena la tanya sendiri kat saya..
awak yang dah wat saya camni, so kena la tanggungjwab, jangan nak lepas tangan ye..
heee~~
dah2 cukup, segan jew nak tulis lebih... ^__^
pape pun seronok jadi kawan awak....THANKS!


Thursday, 1 March 2012

i love you NIK IRFAN!! =))






oke semua jangan jeles ye...hihi ^^
name die nik irfan bin datok nik izani
asal kelantan dan menetap di united kingdom
lahir 19 februari 1991 (sebaya ngan kakak aku ni) hihi
i love you NIK IRFAN!! (^_^)
(oke, die hanya artis laa..)) haha!