Wednesday, 16 May 2012

Pergi Hospital.

Assalamualaikum.
Tetibe hari ni rasa rajin nak update blog walaupun semalam dah update gak.
Just nak bagitau yang hari ni zira pergi hospital.
Yess, zira sakit but it is not too serious.
Just badan badan zira ni gatal2 and punca dia pun zira tak tahu.
But tadi doktor tanya ada alergic ape2, or air kotor or ada guna shampoo or sabun yang baru ke.
Then tetibe time tu zira teringat yang baru2 ni zira tukar shampoo baru, shampoo Pantene.
Actually ni first time zira guna shampoo tu plus using it with conditioner (betul ke ejaan ni?? o.O)
And based on that zira rasa memang betul la kot apa yang doktor said about that.
And doktor tu dah tak bagi dah zira guna shampoo tu.
Aiyoo, zira baru je guna shampoo tu,membazir je rasa. =.="
But tak pe la janji zira sihat.
And nasib baik la doktor just bagi 2 jenis ubat jep.
Pil and ubat sapu.
Zira, get well soon!! ^__^




Tuesday, 15 May 2012

My Anak-anak Sedara

Haiip. Just nak perkenalkan anak2 sedara saya.
Lets see it!










Let me introduce my first anak sedara.
His name is Azri Hanif.
Yang kat belakang tu adik2 dia.
Azrul Hafiq and Azriana Farisha.
Anak kakak aku and now stay kat Singapore.








Yang ni pulak anak sedra yang ke empat, lima dan enam
Anak abang no. 2.
Batrisyia Hezriana and Haziqah Maisarah.
And si budak gemuk ni adik dorang.
Danish Hezri.
Stay kat Kuala Lumpur.









Actually dia ade kakak but tade picture pulekk.
Maaf la ye. hoho
Tapi if dah de picture, i will introduce to all kay.
Oke yang ni her name Hurin Zafirah Batrisyia.
Yang kakak dia pula, Hurin Hannani Bazilah. (tade gambar)
Stay kat Kuching Sarawak.
Oke zira sangat la jealous dengan rambut budak Fira ni sebab natural perang.
Huhh! jealous sungguh saya! hoho.




And as conclusion, aku ada 8 orang anak sedara yang nakal2. hoho
And sori sebab kebanyakkan picture2 di atas ni picture yang lama.
Tak berkesempatan nak capture yang baru sebab masing2kan jauh.
                            ^________________^


*saya.princess.dia.prince.saya*


Monday, 14 May 2012

13 MEI 2012

Ehem, ada apa dengan tarikh "13 Mei 2012" ni??
Hari dimana aku rasa happy sangat sebab orang tu sudi ajak aku keluar.
Actually terkejut jugak sebab dah nak tido dah letih lepas balik
dari Kuala Lumpur.
Then dapat pulak mesej dari orang tu.
So esoknya jadi jugak la keluar.
Just tengok wayang and keluar makan dengan orang tu.
Terima kasih sebab belanja saya tau awak ^__^
Banyak jugak awak kena keluar duit.
Tape lah lain kali saya pulak belanja awak kay??
Hmm, awak tau lepas jumpa awak buatkan saya bertambah rindu kat awak tau tak. huhu
Nak tau tak, mama saya cakap yang awak ni "hensem, boleh tahan orangnya"
Amboii mama, dah berkenan ke hape?? hehe
Tapi anak mama ni dah lama berkenan dengan orang dekat sana tu :)
And dia pun dah tahu pun sebenarnya.
Just nak awak tahu, saya rasa saya nak tunggu awak.

*saya.princess.dia.prince.saya*





Friday, 4 May 2012

Kembalikan Senyumku

Yeah, senyuman malam ni adalah fake semata- mata..
Sebab ape? Biar hanya saya yang tahu.
Layan sajalah lagu ini..