Friday, 9 March 2012

Finally...

time orang tengah sibuk2 nak pulun untuk final, aku duk sibuk try cari time nk bagi hint kat orang tu..
haha, and dah berjaya pun sebenarnya..
tapi tak tau la die tahu or tak or just wat2 tak paham jew..
haha aku pun tak tau la..
saya suka awak laaa... "orang tu" maksudnya awak la....
kan saya de cakap "if saya suke awak camne??" 
actually memang awak pun sebenarnya..haha
tapi awak bagi pihak "die" cakap yang "die" mungkin "die" nak kenal saya dulu, nak betul2 kenal dulu..
bagus la tu kan awak..and awk de cakap bagi pihak "die"..
insyallah "die" ikhlas suke kan saya gak...
ececehh, tangkap feeling plak..
"die" suke saya gak ye awak...heeeee~
erm, nak tau nape saya suke awak??
hahaha, mane bole bagitau kat sini, kena la tanya sendiri kat saya..
awak yang dah wat saya camni, so kena la tanggungjwab, jangan nak lepas tangan ye..
heee~~
dah2 cukup, segan jew nak tulis lebih... ^__^
pape pun seronok jadi kawan awak....THANKS!


No comments:

Post a Comment