Saturday, 24 November 2012

Confusing

Assalamualikum w.b.t
Hmm update blog ni sebab nak meluahkan perasaan ni haa.
Actually sebelum masuk UiTM ni, aku minat sangatlah dengan subjek akaun ni.
But bila dah belajar 3 semester ni.
Seriously, susah sangat.
Kadang2 tu aku rasa aku macam tak mampu nak teruskan bawak subjek ni.
Belajar pun actually nak tak nak aje.
Belajar semata2 nak dapat tinggikan pointer aje.
Bukan belajar sebab minat dah sekarang
Apa yang buat aku confuse sekarang ni adalah degree nanti aku nak ambik course ape?
Still nak teruskan course akaun ni or beralih kepada course yang aku lebih minat??
Hmmm complicated hidup ni rasanya lahaiii.
If aku ambik course lain time degree nanti, confirm aku kena ambik lama and member pun confirm tade nanti.
Berkeseorangan la pulak. lahaiii
Hmmm entah laa. yang aku tahu sekarang, just teruskan dengan course aku ni sampai habis diploma insyallah.
Aku actually lately ni terminat dalam photography semua ni and minat gak la interior design ni.
But if aku amik course tu semua, maa macam tak berapa berkenan plak. But aku dah minat kot. lahaii
Hmm tape lahh.just tu aje nak luahkan.
Hopefully boleh tersuka balik dengan course aku ni. Aminnnn


ILYSM Abg ;)




No comments:

Post a Comment