Sunday, 11 December 2011

Love is Blind...

Hmm, ape yg aku nak story ni pasal hati dan perasaan..
Aku still lagi syg kt my ex..
Ktorg clash pun de sebab..
Tapi ktorg still lg contact n mcm still lg cam kapel..
Aku xpasti cmne perasaan die sbnarnye kat aku..
Bodoh ke aku ni kalau tetap nk tggu die??
Tapi disebabkan "something" ni yg wat aku trust kat die n akan tggu die
Even akn wat aku terluka skalipun...

No comments:

Post a Comment