Monday, 30 January 2012

Meow! Meow! Meow!


AsSaLaMuAlAiKuM....
No more sad, no more crying.....
Just want to be happy all the time..
Wish me luck...^^
Just nak story something jew...
Haha, kalau sape2 yang rapat dengan aku tau la aku ni memang suke kucing...
And sayang sangat la dengan kucing...
Tapi takdela sampai nak mandikan, bagi makan makanan mahal2..
Yang tu memang tak la...MALAS..haha
Nak tau nape aku suke kucing??
1stly msti la sebab kucing tu comel...
2nd sebab kucing ni manje, aku suke sangat maen ngn kucing..
Usap2 bulu die yang gebu tu, kadang2 tu aku cium je kucing2 aku tu...
Tapi ramai gak yang geli bile nak wat camtu sebab kotor..haha
Kotor tu ade kat mana2 jelaa..
Sebab lain yang aku suke adalah kucing ni kadang2 boleh faham kita tau..
Aku kalau tension2 or tengah sedih mesti akan cari kucing sebab kucing ni boleh buat aku rasa happy all the time...^__^
Sekarang ni kat rumah memang dah banyak la kucing dalam 13 ekor gak laa..huhu
Gila banyak la kan...^^
Tapi aku tak berkesempatan nak tengok sebab aku belum lagi dapat balik rumah...
Tapi aku ni pun agak memilih kucing gak la...
Kalau yang aku sayang aku akan lebihkan, kirenya tak fair la kan...huhu
Ade sekor kucing aku ni suke sangat nak main kejar2 ngan aku...
Die yang ajak aku main kejar2...
Takde keje betul..
And, kucing gak la wat aku menangis kalau hilang....
Ade satu hari tu, anak kucing tu mati lemas dalam tempayan...
Memang gile2 la aku menangis dulu....
Sedih kot.....
Tak pela, nak wat camne kan....
Haha, tu jela yang aku nak story....daaaaa










No comments:

Post a Comment